• De Bloesem Herne

Klassen

Elke klas toont je graag een inkijk op haar klaswerking. Er zijn ook activiteiten die per graad worden georganiseerd.
Schoolse activiteiten vind je onder alle klassen.

Tip: ga even met je muis over de foto's, misschien zit er wel een heus fotoalbum achter!

Bezoek aan het park van Edingen met 2e en 3e kleuterklas

Geschreven door Hannelore De Vidts op woensdag 21 oktober 2020. Aangepast op woensdag 21 oktober 2020

Tijdens de week van het bos gingen we met de 2e en 3e kleuterklas een ganse dag naar het bos. Het was een prachtige dag. Het weer was zalig, de herfst op z'n mooist. We hebben genoten van natuur, de vallende blaadjes, samen ravotten op heuvels, met onze laarzen door een grote plas, een dag om te koesteren :-) 

naar het bos

Geschreven door Nancy Van Damme op dinsdag 20 oktober 2020. Aangepast op dinsdag 20 oktober 2020

Hier vinden jullie enkele mooie foto's van onze uitstap naar het bos ! Dank aan alle ouders, grootouders ... die het vervoer heen en terug mogelijk maakten.

In de turnzaal met de 3e kleuterklas

Geschreven door Hannelore De Vidts op donderdag 15 oktober 2020.

We starten onze les altijd met 3 toertjes op de speelplaats te lopen. Daarna gaan we naar de turnzaal, waar we eerst een dansje of een spel spelen om goed op te warmen. Daarna beginnen we aan het echte werk. Een klimparcours, doorschuifsysteem met bewegingspostjes, een estafette, parachutespelen, er komt heel wat aan bod. Het is alleen niet zo gemakkelijk om al die bewegende kleuters op foto te krijgen, vandaar dat niet alle foto's even scherp zijn :-) Groetjes, juf Hannelore

1ste kleuterklas in de turnzaal

Geschreven door Hannelore De Vidts op woensdag 14 oktober 2020.

Met veel enthousiasme komen de kleuters naar de turnzaal, ze leven zich helemaal uit tijdens de wekelijkse uurtjes sport. Dat is ook soms aan de foto's te zien, ze zijn niet altijd even scherp door de bewegende kapoenen ;-) 

In de turnzaal gaan we klimmen, springen, kruipen, rollen, spelen met de bal, de parachute, ... Regelmatig probeer ik wat foto's te maken, en deze aan jullie te tonen. Groetjes, juf Hannelore

Carnaval

Geschreven door Lydia Dom op maandag 2 maart 2020.

Alle kleuters showden hun mooie carnaval-outfits in volle ornaat!